Suggestie?

 
 
 
 
head_left

Stoffen

head_left
 
 
 
 

Winkel Werkendam

 De stoffenkraam Werkendam.

 

Echt van alle markten thuis!

Een ruime en gezellige winkel op  Hoogstraat 64 in Werkendam, een welkome aanvulling op de winkels die er al zijn op de winkelstraat.

Een groot assortiment  kleurige stoffen, katoen en tricot, linnen en fleece, in allerlei kleuren en dessins.  Voor een leuk jurkje of hip rokje maar natuurlijk ook leuk om  decoratie voor in huis te maken.

En naast de stoffen ook een grote collectie fournituren en accessoires, kant en band, garen en ritsen, knoopjes en elastiek.  Ook wol en katoen komen in het assortiment.

En omdat niet iedereen tijd en zin heeft om zelf achter de naaimachine te kruipen kunt u bij ons ook terecht voor kant en klare producten, ook leuk om cado te doen!

Als extra service kunt u bij de stoffenkraam ook terecht voor kleine naaiprobleempjes, iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30.

Maar ook het laten repareren van uw naaimachine is mogelijk.

En voor de toekomst: naailessen, workshops, feestjes…….ook voor kinderen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs, u vindt vast wat u zoekt!

Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen? Volg ons via www facebook.com// destoffenkraam inwerkendam

--------------------------------------------------

 

De nieuwe stoffen komen binnen, mooie warme tinten. Tijd dus om weer aan de slag te gaan. Een leuke jurk, mooie broek of zelfs een eigengemaakte jas! Met daarbij een gebreide of gehaakte sjaal of col. Want ook de wintercollectie wol staat voor de deur…

In de maand september is er heel wat te beleven in de stoffenkraam werkendam, de eerste workshops staan gepland en op 21 september van 10.00 tot 20.00 is de firma Bekkers uit Dordrecht in de Stoffenkraam Werkendam. Zij geven demonstraties met de nieuwe naai en borduurmachines. Ook zal er een deminstratrice zijn van Pfaff en Husqvarna om u de fijne kneepjes te laten zien. Welkom!

Een week later is het feest op de Hoogstraat: de jaarlijkse biesboschdag op 29 september,ook de Stoffenkraam Werkendam is daar present en ook in de winkel is er wat te beleven: de stichting jopies dreamquilt is er aanwezig.  Zij maken prachtige quilts en schenken deze aan kinderen die ziek zijn of om een andere reden een moeilijke tijd hebben. Door het  schenken van deze quilts proberen zij weer een beetje vrolijkheid en warmte in het leven van de kinderen te brengen. U kunt de quilts bewonderen maar ook wordt er gedemonstreerd hoe het quilten in zijn werk gaat.

Kom dus gewoon eens langs in de Stoffenkraam Werkendam: het adres voor mooie en betaalbaren stoffen!

 

De Stoffenkraam Werkendam 0183-769033

Openingstijden 

 

Website:   www.destoffenkraamwerkendam.nl

email:        destoffenkraamwerkendam@xs4all.nl

 

 

 

 

 

 

 

maandag gesloten,

Di. t/m Do. van 9.30 – 17.30 vrijdag van 9.30- 21.00, zaterdag van 9.30- 17.00