De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Denim meubelstoffen

Het mag weer en het is terug van weg geweest: Denim meubelstoffen. Lekkere stevige stoffen waar u prachtige meubels mee bekleed. 

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12285 beoordelingen
Heb steeds de juiste stof ontvangen en ook een snelle levertijd en goede informatie daarover
JOLANDA LOCK
Aantal tonen:
 

Slijtvaste meubels
Door gebruik te maken van denim stoffen als meubelstof garandeert u uw meubels van lange levensduur. De denimstoffen zijn stevig en in de meeste gevallen ook goed schoon te houden.

Grote voorraad en een snelle levering
De stoffen die u bij ons de webshop vindt hebben wij op voorraad staan. Hierdoor kunnen de stoffen snel geleverd worden. In de meeste gevallen ontvangt u de stof één dag na bestelling.

Altijd een eerlijke prijs en precieze afname
In onze webshop bieden wij u de mogelijkheid om tot op de centimeter de benodigde stof aan te geven. Uw prijs wordt hierbij netjes tot op de centimeter berekend en wij ronden nooit af naar volledige meters. U betaald dus altijd een eerlijke prijs voor de stoffen.

Spaar voor extra korting op Denim meubelstoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Denim meubelstoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Denim meubelstoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Denim meubelstoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Denim meubelstoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Denim meubelstoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash