De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Speakerdoek stoffen

Op zoek naar stof dat geschikt als speakerdoek? Dan ben je bij de Stoffenkraam aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze stoffen die geschikt zijn als speakerdoek:

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12176 beoordelingen
Dfghh
Margreth Brühl

Speakerdoeken in zwart zijn het populairst 

Speakerdoeken bieden bescherming voor uw installaties. Deze speakerdoeken kunt u eenvoudig zelf maken met geschikte stoffen, ook wel luidsprekerstof genoemd. Voor deze creatie wordt voornamelijk een standaard speakerdoek in het zwart gebruikt. 

Bestel snel en eenvoudig uw speakerdoek stof

Stof voor een speakerdoek bestel je snel en eenvoudig  in onze webshop. Binnen enkele stappen kunt u uw aankoop afronden. Bij de Stoffenkraam zijn veel stoffen uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij u een snelle verzending bieden. In de meeste gevallen wordt uw luidsprekerstofde volgende dag al bij u thuis geleverd.

Spaar voor extra korting op Speakerdoek stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Speakerdoek stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Speakerdoek stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Speakerdoek stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Speakerdoek stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Speakerdoek stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash