De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Badpak stof

Met badpak stof creëer je een unieke blikvanger volledig naar je eigen smaak. Bij de Stoffenkraam vind je een uitgebreid assortiment aan badpak stof in verschillende kleuren en motieven.

Populaire eigenschappen: ElastischRekbaar
Populaire motieven: Effen/UniFantasie

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12266 beoordelingen
Bin mit dem bestellten Stoff zufrieden. Lieferung erfolgte zügig.
Uta Schneeweiß
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Overige merken stoffen

Lycra stof - paillette - rood - 3294-19 OP=OP

 
KnipIdee stoffen

Nylon stof - mystique - wit/parelmoer - 0923-545

 
KnipIdee stoffen

Nylon stof - mystique - naturel - 0923-092

 
Overige merken stoffen

Lycra stof - paillette - fuchsia - 3294-18

Grote voorraad met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor badpak stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. In de meeste gevallen worden de badpak stoffen de dag na bestelling al bezorgd. Hierdoor kan je snel aan de slag met de bestelde stoffen en je eigen creatie maken.

Badpak stof online bestellen

Via de website bestel je snel en eenvoudig je badpak stof online. Binnen enkele stappen heb je een bestelling geplaatst en dankzij onze grote voorraad kunnen wij de bestelde badpak stof snel leveren. In de meeste gevallen kan je de volgende dag al aan de slag met je creatie.

Badpak stof op maat

In onze webshop kan je badpak stof per meter kopen. Mocht je toch wat extra centimeters nodig hebben dan is dit ook geen probleem. Je kan namelijk badpak stof bestellen op de centimeter nauwkeurig. Door het gewenste aantal centimeter in te voeren achter de komma ontvang je de gewenste badpak stof op maat.

Spaar voor extra korting op badpak stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

badpak stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad badpak stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel badpak stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van badpak stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u badpak stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash