De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Hooimadam stoffen

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw eten warm te houden, zonder gebruik van elektriciteit of gas? En wilt u ook geen dure hooimadam aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment Hooimadam stoffen waar u uw eigen hooimadam mee kunt maken.

Lees meer..

arrow_right Prijs

0
7.95
 

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12438 beoordelingen
Na bestelling niets meer gehoord of gezien. Na een belletje, er was iets niet goed gegaan, binnen twee dagen de...
I Voorneveld
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - stipjes - groen/wit - 5575-025 OP=OP

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - Boerenbont ruit (1,5 cm) - grijs - 5583-068

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - Boerenbont mini ruitje (0,2 cm) - donkerpaars - 5581-045

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - Streep - appelgroen - 5574-024

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - Boerenbont ruit (0,4 cm) - grijs - 5582-068

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - Boerenbont ruit (1,5 cm) - beige - 5583-053

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - boerenbont mini ruitje (0,2 cm) - lichtblauw - 5581-002

 
Nooteboom stoffen

Katoen stof - Boerenbont ruit (0,4 cm) - lichtblauw - 5582-002

7

Uw eten warmhouden zonder extra energie

De Hooimadam is een unieke kookmethode die al eeuwenlang wordt gebruikt in landen over de hele wereld. Het is een isolerende hoes die je om je pan of pot wikkelt en zo het kookproces afmaakt. Het werkt op basis van warmte-isolatie en zorgt ervoor dat uw eten langzaam blijft garen en warm blijft zonder dat u extra energie nodig heeft.

Uw eten warmhouden zonder omkijken

Met de Hooimadam kunt u uw eten in slechts enkele minuten opwarmen en dan kunt u het in de Hooimadam plaatsen, waar het warm blijft totdat u het wilt serveren. Dit is perfect voor mensen die graag koken, maar niet altijd de tijd hebben om op het eten te letten terwijl het op het vuur staat.

Een Hooimadam is duurzaam en energiezuinig

Maar dat is niet alles, de Hooimadam heeft nog veel meer voordelen. Het is niet alleen een duurzame en energiezuinige manier van koken, maar het behoudt ook alle voedingsstoffen en smaken in uw eten. Door het langzame kookproces worden de smaken en aroma's van uw gerechten versterkt en blijft uw eten heerlijk zacht en mals.

Hooimadam stoffen geschikt voor elk type fornuis

De Hooimadammen kunt u zelf maken met onze hoogwaardige Hooimadam stoffen die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren. De Hooimadam stoffen zijn geschikt voor elk type fornuis en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Uw energierekening verlagen met onze Hooimadam stoffen

Met de Hooimadam krijgt u een innovatief en duurzaam kookgereedschap dat uw kookervaring zal verrijken en uw energierekening zal verlagen. Dus waar wacht u nog op? Bestel nu uw eigen Hooimadam stoffen, ga aan de slag en ontdek de voordelen van deze traditionele, maar toch moderne kookmethode!

Spaar voor extra korting op Hooimadam stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Hooimadam stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Hooimadam stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Hooimadam stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Hooimadam stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Hooimadam stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash