Zijden stoffen online

Zijde is een mooie glanzende soepele stof. Ideaal voor het gebruik als kledingstof. U heeft de keuze uit echt zijde en zijdeachtige stoffen.

Populaire toepassingen: Blouse | Jurk | Kleding 

Populaire eigenschappen: Soepele stoffen | Glanzende stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Grote voorraad zijden stoffen online met snelle levering
Wij hebben een grote voorraad waardoor zijden stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Bepaal uw eigen afname van zijde tot op de centimeter
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde zijden stoffen aangeven.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Zijden stoffen online verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Zijden stoffen online kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: