Groen vilt

Vilt is al jaren bekend als hobby stof, het is dan ook zeer geschikt voor knutselen. Het product kan verder gebruikt worden voor het knippen, plakken, naaien en versieren van kledingstukken, tassen of woonaccessoires!

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Kenmerken van groen vilt

De groene viltstoffen hebben verschillende diktes, variërend van 1.5mm tot 3mm. Daarnaast hebben we zowel hobby- als tassenvilt in ons assortiment. Wij bieden u ook een breed assortiment aan groen, de verschillende kleuren zijn;

  • Groen
  • Grasgroen
  • Appelgroen
  • Donkergroen
  • Hardgroen

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel groen vilt u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Groen vilt verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Groen vilt kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: