Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Velours stof kopen bij de Stoffenkraam
Wij hebben een grote voorraad waardoor fluweel stof altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Bepaal uw eigen afname van fluwelen stof
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde Velours de Panne stof aangeven.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Velours stof kopen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Velours stof kopen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: