Denim meubelstoffen

Het mag weer en het is terug van weg geweest: Denim meubelstoffen. Lekkere stevige stoffen waar u prachtige meubels mee bekleed. 

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Slijtvaste meubels
Door gebruik te maken van denim stoffen als meubelstof garandeert u uw meubels van lange levensduur. De denimstoffen zijn stevig en in de meeste gevallen ook goed schoon te houden.

Grote voorraad en een snelle levering
De stoffen die u bij ons de webshop vindt hebben wij op voorraad staan. Hierdoor kunnen de stoffen snel geleverd worden. In de meeste gevallen ontvangt u de stof één dag na bestelling.

Altijd een eerlijke prijs en precieze afname
In onze webshop bieden wij u de mogelijkheid om tot op de centimeter de benodigde stof aan te geven. Uw prijs wordt hierbij netjes tot op de centimeter berekend en wij ronden nooit af naar volledige meters. U betaald dus altijd een eerlijke prijs voor de stoffen.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Denim meubelstoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Denim meubelstoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: