Denim meubelstoffen

Het mag weer en het is terug van weg geweest: Denim meubelstoffen. Lekkere stevige stoffen waar u prachtige meubels mee bekleed. 

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Slijtvaste meubels
Door gebruik te maken van denim stoffen als meubelstof garandeert u uw meubels van lange levensduur. De denimstoffen zijn stevig en in de meeste gevallen ook goed schoon te houden.

Grote voorraad en een snelle levering
De stoffen die u bij ons de webshop vindt hebben wij op voorraad staan. Hierdoor kunnen de stoffen snel geleverd worden. In de meeste gevallen ontvangt u de stof één dag na bestelling.

Altijd een eerlijke prijs en precieze afname
In onze webshop bieden wij u de mogelijkheid om tot op de centimeter de benodigde stof aan te geven. Uw prijs wordt hierbij netjes tot op de centimeter berekend en wij ronden nooit af naar volledige meters. U betaald dus altijd een eerlijke prijs voor de stoffen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Denim meubelstoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Denim meubelstoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: