Transparante stoffen

Op deze pagina vindt u ons assortiment transparante stoffen. Bestel uw favoriete transparante stoffen snel en eenvoudig online in onze webshop.

Populaire toepassingen: Blouse | Decoratie

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
4 ....   
4 ....   

Grote voorraad transparante stoffen met snelle levering
Naast transparante stoffen beschikken wij over een uitgebreid assortiment van verschillende stoffen. Door veel van de transparante en andere stoffen op vooraad te hebben kunnen deze  snel geleverd worden. Op deze manier kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie met de bestelde stoffen.

Transparante stoffen op maat kopen
Gewoonlijk hanteren wij dat de stof per meter wordt afgenomen. Maar u kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook achter de komma uw maat opgeven. Het is dus mogelijk om uw transparante stof bij ons tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Transparante stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Transparante stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: