Gordijnstoffen te koop

Op zoek naar gordijnstoffen die te koop zijn? Dan bent u bij De Stoffenkraam aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment gordijnstoffen. Wekelijks wordt het assortiment aangevuld met de nieuwste collectie. 

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Online gordijnstoffen kopen
Koop uw gordijnstof online in onze webshop. Kies uw favoriete gordijnstof uit ons brede assortiment. Na het maken van een keuze besteld u uw gordijnstoffen snel en eenvoudig in onze online shop. Deze stoffen kunt u tot op de centimeter nauwkeurig bij ons bestellen. 

Gordijnstoffen met een leuke prijs te koop
Naast de nieuwste collectie van gordijnstoffen vindt u in onze online shop ook goedkope gordijnstoffen die te koop zijn. Deze stoffen hebben een maximale prijs van € 3,- euro per meter.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Gordijnstoffen te koop verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Gordijnstoffen te koop kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: