Gordijnstof kopen online

Gordijnstoffen kopen doet u online op destoffenkraam.nl. Op deze pagina vindt u een breed assortiment van alle gordijnstoffen die u online kunt kopen bij ons. Dit assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwste stoffen. 

 

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Online gordijnstoffen shop
Voor het online shoppen van uw gordijnstoffen bent u bij De Stoffenkraam aan het juiste adres. U kunt een keuze maken uit een breed assortiment. Na het maken van een keuze besteld u uw gordijnstoffen snel en eenvoudig in onze online shop. Deze stoffen kunt u tot op de centimeter nauwkeurig bij ons bestellen. 

Online shop met goedkope gordijnstoffen
Naast de nieuwste collectie van gordijnstoffen vindt u in onze online shop ook goedkope gordijnstoffen. Deze stoffen hebben een maximale prijs van € 3,- euro per meter en zijn ook eenvoudig en snel te bestellen in onze online shop.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Gordijnstof kopen online verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Gordijnstof kopen online kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: