Gordijnstof kopen online

Gordijnstoffen kopen doet u online op destoffenkraam.nl. Op deze pagina vindt u een breed assortiment van alle gordijnstoffen die u online kunt kopen bij ons. Dit assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwste stoffen. 

 

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Online gordijnstoffen shop
Voor het online shoppen van uw gordijnstoffen bent u bij De Stoffenkraam aan het juiste adres. U kunt een keuze maken uit een breed assortiment. Na het maken van een keuze besteld u uw gordijnstoffen snel en eenvoudig in onze online shop. Deze stoffen kunt u tot op de centimeter nauwkeurig bij ons bestellen. 

Online shop met goedkope gordijnstoffen
Naast de nieuwste collectie van gordijnstoffen vindt u in onze online shop ook goedkope gordijnstoffen. Deze stoffen hebben een maximale prijs van € 3,- euro per meter en zijn ook eenvoudig en snel te bestellen in onze online shop.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Gordijnstof kopen online verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Gordijnstof kopen online kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: