Goedkope gordijnstof kopen

Wilt u goedkope gordijnstoffen kopen? Dan bent u bij De Stoffenkraam aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle goedkope gordijnstoffen die u online kunt kopen. Dit is een uitgebreid assortiment met extra scherpe prijzen.

Bekijk ook: alle gordijnstoffen.

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Goedkope gordijnstoffen online kopen
In onze webshop besteld u snel en eenvoudig uw goedkope gordijnstoffen. De goedkope gordijnstoffen zijn extra scherp geprijsd en hebben een maximale prijs van € 3,- per meter. Naast goedkope gordijnstoffen kunt u ook alle gordijnstoffen bekijken.

Groot assortiment gordijnstoffen
Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment gordijnstoffen met een goede kwaliteit. Wekelijks worden er nieuwe stoffen aan de collectie toegevoegd, hierdoor kunt u kiezen uit gordijnstoffen op het gebied van de laatste trends. 

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Goedkope gordijnstof kopen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Goedkope gordijnstof kopen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: