Speakerdoek

Op zoek naar stof dat geschikt als speakerdoek? Dan ben je bij de Stoffenkraam aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze stoffen die geschikt zijn als speakerdoek:

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
8227 Beoordelingen

Heldere communicatie en stoffen toch nog eerder geleverd dan verwacht...

EH 22/06/2020
KiyOh
 

Speakerdoeken in zwart zijn het populairst 

Speakerdoeken bieden bescherming voor uw installaties. Deze speakerdoeken kunt u eenvoudig zelf maken met geschikte stoffen, ook wel luidsprekerstof genoemd. Voor deze creatie wordt voornamelijk een standaard speakerdoek in het zwart gebruikt. 

Bestel snel en eenvoudig uw speakerdoek stof

Stof voor een speakerdoek bestel je snel en eenvoudig  in onze webshop. Binnen enkele stappen kunt u uw aankoop afronden. Bij de Stoffenkraam zijn veel stoffen uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij u een snelle verzending bieden. In de meeste gevallen wordt uw luidsprekerstofde volgende dag al bij u thuis geleverd.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Speakerdoek verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Speakerdoek kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: