Molton stof

Molton wordt gebruikt om uw matras te beschermen tegen bijvoorbeeld vocht. Hierdoor blijft uw matras langer fris en gaat langer mee. In de Stoffenkraam vindt u verschillende Molton stoffen om uw eigen Molton te maken. 

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
6784 Beoordelingen

Snelle levering, goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb 1 x een probleem gehad met een stof en dat is snel opgelost, tot volle tevredenheid....

Corrie 10/12/2018
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Grote voorraad met snelle levering
Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. In de meeste gevallen worden de stoffen de dag na bestelling al bezorgd. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Bepaal uw eigen afname
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde Moltonstof aangeven.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Molton Stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Molton Stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: