Efteling stoffen

De Efteling stoffen van Nooteboom zijn heel populair in ons assortiment. Er zijn dan ook veel mooie creaties uit ontstaan. 

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Maak uw eigen Efteling kleding
De Efteling stoffen komen van Nooteboom Stoffen. Het zijn katoenen stof van mooie kwaliteit. Het is dan ook zeer goed geschikt voor het maken van Efteling kleding of bijvoorbeeld Efteling gordijnen. U kunt alle kanten op met deze stoffen. 

Grote voorraad met snelle levering
Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. In de meeste gevallen worden de stoffen de dag na bestelling al bezorgd. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen Efteling creaties maken.

Bepaal uw eigen afname
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde Efteling stof aangeven.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Efteling verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Efteling kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: