Door Het Oog Van De Naald

"Door het oog van de Naald" is een televisieprogramma van RTL4. In dit programma strijden 10  duo's tegen elkaar in een spannende naaiwedstrijd. Elke woensdag om 20:30 bij RTL4. Het koppel moet de vakjury overtuigen. In de finale is er slechts plaats voor de drie allerbeste naaisetjes. 

De gebruikte stoffen in "door het oog van de naald"
Geïnspireerd door het programma? Op deze pagina ziet u alle stoffen die in dit programma zijn gebruikt. Bestel de stoffen eenvoudig in de webshop. De stoffen zijn op voorraad, dus u kunt snel aan de slag.

 

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Door Het Oog Van De Naald verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Door Het Oog Van De Naald kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: