Delfts blauwe stoffen

Dat Delfts blauw niet alleen populair is voor op servies bewijst ons assortiment Delfts blauwe stoffen. Hier vind u een selectie stoffen die prints bevatten in de kenmerkende stijl van Delfts blauw.

 

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Eigen traditionele kleding maken
Met de Delfts blauwe stoffen maakt u in een handomdraai uw eigen traditionele kleding. Denk hierbij aan schorten bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de stoffen ook zeer geschikt als decoratie en aankledingstoffen.

Grote voorraad met snelle levering
Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen.

Bepaal uw eigen afname
Voor het afnemen van stoffen kunt u bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde stof aangeven.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Delfts blauwe verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Delfts blauwe kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: