Chiffon stoffen

Chiffon is een lichte, dunne en transparante stof. De stof kan voor verschillende dingen gebruikt worden, het wordt vooral gebruikt om avondkledij van te maken. Voorbeelden hiervan zijn: feestelijke kleding, avond- en trouwjurken. Maar het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor rokken, sjaals en binnenhuisdecoratie.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Kenmerken van Chiffon stof

Chiffon is een dunne stof gemaakt van zijde of synthetische garen, met een platbinding. De stof wordt gekenmerkt door transparantie en een korrelig oppervlak, dit wordt gecreëerd door de zeer strak gedraaide vezels. Het wordt door deze kenmerken vaak ook gebruikt voor decoratieve elementen.

Oorsprong van Chiffon

De naam van de stof is ontstaan in Frankrijk en is vanuit China naar Europa gebracht.
Oorspronkelijk werd Chiffon alleen gemaakt van zijde, maar tegenwoordig wordt het ook gemaakt van; katoenen, viscose en polyester. De laatste bestaat in ons assortiment in de stoffenkraam.

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel Chiffon stoffen u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Chiffon verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Chiffon kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: