Biologische stoffen

De biologische stoffen in ons assortiment zijn voor 100% gemaakt uit biologische grondstoffen. Tijdens dit proces wordt zorgvuldig voldaan aan hoge standaarden. Bekijk hieronder de biologische stoffen in ons assortiment:

Populaire toepassingen: SweaterDekenKussen

Populaire stoffen: KledingDecoratie

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Creëren met oog op de toekomst

Duurzaamheid en het milieu zijn termen die een steeds belangrijkere plaats innemen in het dagelijks leven. Dit geldt ook voor mensen die graag mooie creaties maken met stoffen. Door gebruik te maken van onze biologische stoffen verzeker je jezelf van een duurzaam product waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt.

Kinderkleding van biologische stoffen

Een populaire toepassing voor het gebruik van biologische stoffen zijn baby- en kinderkleding. Naast het feit dat biologische stoffen duurzamer zijn worden er bij de verwerking ook minder toevoegingen gebruikt. Hierdoor wordt het risico op een allergische reactie verkleind.

Biologische stoffen op maat

U kunt bij ons biologische stoffen afnemen per meter. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om de biologische stoffen op maat te bestellen. Bij het maken van uw bestelling is het mogelijk om, achter de komma, de gewenste afname op te geven. U kunt de biologische stoffen op de centimeter nauwkeurig bestellen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Biologische stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Biologische stoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: