Wit tafelzeil

Veel verschillende designs en kleuren tafelzeil bij De Stoffenkraam. Bekijk hier ons aanbod wit tafelzeil.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Wit tafelzeil per meter
Ons tafelzeil komt van de rol. U bepaalt uw eigen afname van het witte tafelzeil bij uw bestelling. U kunt het gewenste aantal meter opgeven, waarbij u ook achter de komma nog het aantal centimeters kan aangeven. Het tafelzeil wordt zorgvuldig op maat geknipt.

Snelle service en levering
Wij versturen dagelijks vele stoffen op in Nederland en ook over de landsgrenzen. We staan hierbij garant voor een goede service en een snelle levering. De stoffen worden doorgaans een dag na bestelling bij u bezorgd. Zo kan u snel genieten van uw witte tafelzeil.

Verschillende toepassingen
De witte tafelzeilen zijn niet alleen geschikt alszijnde tafelzeil. De tafelzeilen worden ook vaak als hobbystof gebruikt.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Wit tafelzeil verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Wit tafelzeil kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: