Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
3 ....   
3 ....   

Outlet stoffen online
Het gehele assortiment stoffen is scherp geprijsd. Maar goedkopere stoffen dan de stoffen in onze online outlet zijn er niet. Op deze pagina kunt u stoffen bestellen tot en met € 3,- per meter.

Stoffen uit de outlet snel geleverd
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met goedkope stoffen uit de outlet. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. De Stoffenkraam streeft ernaar om uw bestelling dezelfde dag te verzenden. In veel gevallen heeft u de stoffen de volgende dag al in huis.

Bepaal uw eigen afname van de outlet stoffen
De Stoffenkraam hanteert gewoonlijk de afname van stoffen per meter, maar u kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma de gewenste maat opgeven. Hierdoor kunt u de stof tot op de centimeter nauwkeurig bestellen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stoffen outlet verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stoffen outlet kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: