Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Outlet stoffen online
Het gehele assortiment stoffen is scherp geprijsd. Maar goedkopere stoffen dan de stoffen in onze online outlet zijn er niet. Op deze pagina kunt u stoffen bestellen tot en met € 3,- per meter.

Stoffen uit de outlet snel geleverd
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met goedkope stoffen uit de outlet. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. De Stoffenkraam streeft ernaar om uw bestelling dezelfde dag te verzenden. In veel gevallen heeft u de stoffen de volgende dag al in huis.

Bepaal uw eigen afname van de outlet stoffen
De Stoffenkraam hanteert gewoonlijk de afname van stoffen per meter, maar u kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma de gewenste maat opgeven. Hierdoor kunt u de stof tot op de centimeter nauwkeurig bestellen.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Stoffen outlet verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stoffen outlet kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: