Stoffen online kopen

Alle stoffen op destoffenkraam.nl kunt u online bestellen in onze webshop. In onze webshop worden wekelijks nieuwe online stoffen toegevoegd.

Populaire toepassingen: Tuniek | Kleding | Blouse

Populaire eigenschappen: Soepele stoffen | Zachte stoffen

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Veel keuze aan stoffen
Bij de Stoffenkraam vindt u een uitgebreid assortiment met meer dan 4000 stoffen. Met onder andere: modestoffenmerkstoffenkledingstoffenbabykamerstoffeninterieurstoffen en decoratiestoffen. Hierdoor heeft u de keuze uit veel verschillende soorten stoffen.
 
Stoffen bestellen online
Online stoffen bestellen doet u snel en eenvoudig in onze webshop. Het voordeel van De Stoffenkraam is dat veel producten vaak uit voorraad leverbaar zijn. Dit betekent dat u uw online bestelde stoffen snel in huis heeft. 

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stoffen online kopen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stoffen online kopen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: