Stoffen bestellen

Stoffen bestellen doet u gemakkelijk en eenvoudig op destoffenkraam.nl. Op deze pagina vindt u dan ook alle stoffen die u kunt bestellen bij ons. Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 stoffen, 

Populaire stoffen: Katoenen stoffen | Kledingstoffen

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Stoffen bestellen voor leuke creaties
Met de stoffen die u heeft besteld kunt u vele leuke creaties maken. Wanneer u van de stof kleding gaat maken, weet u zeker dat u niet zomaar iemand anders tegen komt met dezelfde outfit. Maar ook kunt u de bestelde stoffen gebruiken voor het aankleden van uw interieur.

Het gehele assortiment stoffen
Op onze website vindt u een breed assortiment aan stoffen. Onder andere modestoffen, babykamerstoffen en decoratiestoffen maken deel uit van het gehele aanbod. Deze stoffen bestellen doet u in onze webshop.  

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stoffen bestellen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stoffen bestellen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: