Stoffen bestellen

Stoffen bestellen doet u gemakkelijk en eenvoudig op destoffenkraam.nl. Op deze pagina vindt u dan ook alle stoffen die u kunt bestellen bij ons. Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 stoffen, 

Populaire stoffen: Katoenen stoffen | Kledingstoffen

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Stoffen bestellen voor leuke creaties
Met de stoffen die u heeft besteld kunt u vele leuke creaties maken. Wanneer u van de stof kleding gaat maken, weet u zeker dat u niet zomaar iemand anders tegen komt met dezelfde outfit. Maar ook kunt u de bestelde stoffen gebruiken voor het aankleden van uw interieur.

Het gehele assortiment stoffen
Op onze website vindt u een breed assortiment aan stoffen. Onder andere modestoffen, babykamerstoffen en decoratiestoffen maken deel uit van het gehele aanbod. Deze stoffen bestellen doet u in onze webshop.  

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stoffen bestellen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stoffen bestellen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: