Stof per meter

Stof per meter kopen doet u eenvoudig bij de Stoffenkraam. Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment aan stoffen die u per meter kunt kopen. Bij het plaatsen van de stof in uw winkelwagen kunt u het gewenste aantal meters aangeven. 

Populaire toepassingenTuniek | Kleding Blouse

Populaire eigenschappen
Soepele stoffen | Zachte stoffen

Toon filters

Materiaal

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Scherp geprijsd
Alle stoffen per meter in onze webshop zijn scherp geprijsd Deze stoffen kunt u gebruiken voor het maken van kleding, hobby, decoratie of het maken van leuke interieur accessoires. 

Stof per meter online
Alle 4000 stoffen uit de webshop zijn per meter te bestellen. Bij het bestellen kunt u het aantal meters opgeven dat u wilt afnemen. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stof per meter verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stof per meter kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: