Stof met metaaldraad

Stof met metaaldraad kreukt waarneer erin wordt geknepen. Deze kreukels zijn gemakkelijk te verwijderen door de metaaldraadstof glad te strijken met de handpalm.

Deze metaaldraadstoffen vindt u in verschillende kleuren in onze webshop.

Populaire toepassingen van de stof: kleding | jurk | jas(je)

 

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Ideaal voor het maken van kleding
De stof met metaaldraad wordt veel gebruikt bij het maken van kleding. De metaaldraadstof is uitermate geschikt voor toepassing bij blousjes en rokken. De stof ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Dit doordat de stof gemakkelijk glad gestreken kan worden

Grote voorraad met snelle levering
Naast metaaldraadstoffen beschikken wij over een uitgebreid assortiment van verschillende stoffen. Door veelal op vooraad te hebben kunnen de stoffen snel geleverd worden. Op deze manier kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie met de bestelde stoffen.

Bestel de door u gewensde afmeting van de stof
Gewoonlijk hanteren wij dat de stof per meter wordt afgenomen. Maar u kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook achter de komma uw maat opgeven. Het is dus mogelijk om uw stof bij ons tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stof met metaaldraad verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stof met metaaldraad kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: