Stof kopen voor kleding

Stof kopen voor kleding doet u bij De Stoffenkraam. Ons brede assortiment bestaat uit honderden stoffen voor het maken van uw kledingU kunt ook de volledige lijst met stofsoorten bekijken. Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment kledingstoffen.

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Stof kopen voor kleding
De Stoffenkraam heeft veel verschillende soorten van stof te koop voor het maken van kleding. Vind hier alle kledingstoffen die te koop zijn online. Bestel uw kledingstof eenvoudig en snel in onze webshop. 

Unieke kleding 
Het maken van uw eigen kleding zorgt dat u unieke kleding kan dragen. Deze kleding zult u dan ook vrijwel bij niemand anders tegen komen.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Stof kopen voor kleding verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Stof kopen voor kleding kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: