Denim stoffen

Denim stof, ook wel bekend als spijkerstof of jeans is bijzonder geschikt om kleding van te maken. Bestel uw stoffen eenvoudig en snel in onze webshop. Bekijk hieronder ons assortiment denim stoffen.

Populaire toepassingen: Broeken | Blouses | Gordijnen

Populaire eigenschappen: Soepele stoffen | Stretch stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Maak zelf een jeans met de denim stof
Het passen van nieuwe jeans is bij bijna iedereen een gedoe. Eigenlijk wilt u gewoon exact dezelfde als die ene die zo heerlijk zit. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen jeans te maken. Een eigen jeans maken begint bij het kiezen van de juiste stof.

Snelle levering van denim stoffen
De denim stoffen uit het assortiment hebben wij veelal op voorraad. Hierdoor kunnen we u een snelle levering garanderen. De Stoffenkraam streeft ernaar om uw bestelling dezelfde dag te verzenden. In veel gevallen heeft u de stoffen de volgende dag al in huis.

Denim stoffen kopen tot op de centimeter
Bij de Stoffenkraam hanteren wij gewoonlijk de afname van stof per meter. Maar ook bieden wij u de mogelijkheid om de stoffen tot op de centimeter te bestellen. Dit kunt u doen door het aantal gewenste centimeters achter de komma te plaatsen

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Denim stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Denim stoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: