De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's, diverse uren / dagdelen mogelijk. Fulltime, parttime en oproepkrachten, ochtend/middag/avond, Interesse? Mail naar info@destoffenkraam.nl

Denim stoffen

Denim stof, ook wel bekend als spijkerstof of jeans is bijzonder geschikt om kleding van te maken. Bestel uw denim stoffen eenvoudig en snel in onze webshop. Bekijk hieronder ons assortiment denim stoffen.

Populaire toepassingen: Broeken | Blouses | Jurk
Populaire eigenschappen: Soepele stoffen | Stretch stoffen

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12329 beoordelingen
De stof die ik heb besteld is precies zoals op de site is aangegeven. Ga er iets moois mee maken.
G. Visser
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
Nooteboom stoffen

Spijkerstof - stretch - paarden - blauw - 20009-003

 
Nooteboom stoffen

Spijkerstof - stretch - dieren - blauw - 20012-003

Eigenschappen van denim stof
Denim stof is een weefsel dat gemaakt wordt met een keperbinding. Hierdoor is denim stof een bijzonder sterke stof met een lange levensduur. Er zijn verschillende sterke, stugge denim stoffen beschikbaar in onze webshop. Daarnaast vindt u hier ook denim stoffen die meer rekbaar zijn.

Maak zelf een jeans met de denim stof
Het passen van nieuwe jeans is bij bijna iedereen een gedoe. Eigenlijk wilt u gewoon exact dezelfde als die ene die zo heerlijk zit. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen jeans te maken. Een eigen jeans maken begint bij het kiezen van de juiste stof.

Snelle levering van denim stoffen
De denim stoffen uit het assortiment hebben wij veelal op voorraad. Hierdoor kunnen we u een snelle levering garanderen. De Stoffenkraam streeft ernaar om uw bestelling dezelfde dag te verzenden. In veel gevallen heeft u de stoffen de volgende dag al in huis.

Denim stoffen kopen tot op de centimeter
Bij de Stoffenkraam hanteren wij gewoonlijk de afname van stof per meter. Maar ook bieden wij u de mogelijkheid om de stoffen tot op de centimeter te bestellen. Dit kunt u doen door het aantal gewenste centimeters achter de komma te plaatsen

Spaar voor extra korting op Denim stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Denim stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Denim stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Denim stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Denim stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Denim stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash