Softshell stoffen

Softshell is een prachtige stof, bijna geheel van polyester.
Bij de Stoffenkraam vindt u een uitgebreid aanbod van softshell in verschillende kleuren. 

Populaire toepassingen: vest, kleding, jas (je)
Populaire eigenschappen: soepele stoffen, waterafstotende stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
2Volgende
2Volgende

Prachtige stof
Softshell is grotendeels een prachtige stof van polyester en beschikt vrijwel altijd over een water- en vuilafstotende laag. Hierdoor blijft de stof een lange tijd mooi en van uitstekende kwaliteit. 

Grote voorraad
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met softshell. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Softshell verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Softshell kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: