Satijn stof stoffen

Satijnen stoffen zijn heerlijke zachte en soepele stoffen die zich bij uitstek lenen voor bijvoorbeeld avondkleding. Bij komend voordeel is dat de stof niet gestreken hoeft te worden na het wassen.

Toon filters

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
5100 Beoordelingen

Een prachtige online winkel. Ik hou echt van de hoeveelheid keuze, de prijzen, hoe snel u uw artikelen ontvangt en de zeer vriendelijke service die zij geven. Ik hou vooral van de stof 'Katoen 1914 Egel mint' en 'Katoen 1914 Blaadjes en paddenstoelen off-white' ze gaan zo perfect samen, geweldig om een deken voor mijn nieuwe kleinkind te maken. Ga lekker zo door :)...

23/05/2017
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Satijn stof voor o.a. kleding en decoratie

U kunt satijnen stoffen voor veel verschillende toepassingen gebruiken. Naast dat het een gewilde stof is voor kleding zien we satijn ook veel terug bij de decoratie stoffen en in het interieur. 

Groot divers aanbod

Satijnen stoffen zijn verkrijgbaar als lichte of als zware stof. U kunt hier alle kanten mee op. Satijn leent zich erg goed voor avondkleding maar ook als voeringsstof. We zien de stof bijvoorbeeld ook veel terug bij gordijnen en beddengoed. 

Tip voor het snijden van Satijnen stoffen

Als u een satijnen stof gaat verwerken moet u goed opletten bij het snijden van de stof. De stof kan hierbij gaan schuiven waardoor u snijlijn kan afwijken. Zet de satijnen stof vooraf van het snijden dus goed vast met spelden.