Polyester stoffen

Polyester stoffen staan er om bekend dat het een lichte, flexibele, sterke, strijkvrije en vormvaste stof is. Polyester is in het bijzonder geschikt voor dameskleding: blousen, jurken en t-shirts.

Populaire toepassingen: kledingstoffen, veststoffen, gordijnstoffen

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, zachte stoffen, doorschijnende stoffen

Toon filters

Toepassingen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
6788 Beoordelingen

snelle en correcte service...

Els 12/12/2018
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Polyester eigenschappen
Polyester is een syntetische stof. Omdat polyester strijkvrij en vormvast is, wordt het vooral gebruikt in dameskleding. 

Veelzijdige stof
Polyester is een veelzijdige stof voor het maken van onder andere vesten, jurken, truien en t-shirts. Maar je kunt polyester stoffen ook gebruiken als vitrage voor je ramen of meubelbekleding. 

Polyester stof kopen
Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende polyester stoffen. Vanwege onze grote voorraad aan polyester stoffen kunt u de stof snel en eenvoudig in onze webshop kopen. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Polyester verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Polyester kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: