De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Pluche stoffen

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12433 beoordelingen
Helemaal prima, goede stoffen, veel keuze, duidelijke website. Snelle levering
Anna

Mogelijkheden van pluche stoffen

Pluche stoffen zijn zacht geweven stoffen. De donzige en zachte stof is door de eigenschappen geschikt voor verschillende toepassingen. Zo worden pluche stoffen veel gebruikt voor knuffels, dekens en kussen hoezen. Daarnaast zijn pluche stoffen ook ideaal om te gebruiken als voering voor slaapzakken of jassen.

Langharige en kortharige pluche stoffen

Pluche stoffen zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo zijn er een langharige- en kortharige pluche stoffen. Op onze website staat per pluche stof aangegeven of het gaat om een langharige of kortharige pluche stof.

Snelle levering van pluche stoffen

De pluche stoffen bestelt u eenvoudig en snel in onze online stoffenwinkel. Wij hebben een ruime voorraad aan pluche stoffen op voorraad. Door onze grote voorraad van pluche stoffen kunnen de stoffen snel worden geleverd. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde pluche stoffen.

Pluche stoffen op maat

Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde pluche stof kopen.

Spaar voor extra korting op Pluche stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Pluche stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Pluche stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Pluche stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Pluche stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Pluche stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash