Organza stoffen

Organza is een dunne, fijne stofsoort. De stof is soepel, doorschijnend en glanst licht. Organza stoffen zijn populair voor gebruik in bruidskleding, maar ook voor decoratie, versiering en aankleding.

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
5100 Beoordelingen

Een prachtige online winkel. Ik hou echt van de hoeveelheid keuze, de prijzen, hoe snel u uw artikelen ontvangt en de zeer vriendelijke service die zij geven. Ik hou vooral van de stof 'Katoen 1914 Egel mint' en 'Katoen 1914 Blaadjes en paddenstoelen off-white' ze gaan zo perfect samen, geweldig om een deken voor mijn nieuwe kleinkind te maken. Ga lekker zo door :)...

23/05/2017
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Organza eigenschappen
Organza is een stofsoort die vanwege haar eigenschappen vooral gebruikt wordt voor het decoreren van kleding. De stof is doorschijnend, glanzend en soepel. Organza wordt geweven van zijde of polyester.

Overige toepassingen
Organza kan gebruikt worden in bruidskleding, avondjapons, gordijnen, organza zakjes, voering, jurkjes, tassen en wiegbekleding.

Organza kopen
Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende organza stoffen. U kunt de Organza stof eenvoudig in de webshop kopen. Omdat 95% van de stoffen op voorraad is, heeft u uw bestelling snel in huis.