Organza stoffen

Organza is een dunne, fijne stofsoort. De stof is soepel, doorschijnend en glanst licht. Organza stoffen zijn populair voor gebruik in bruidskleding, maar ook voor decoratie, versiering en aankleding.

Populaire stoffen: kerststoffen, verkleedkledingstoffen, versieringsstoffen

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, doorschijnende stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Organza eigenschappen
Organza is een stofsoort die vanwege haar eigenschappen vooral gebruikt wordt voor het decoreren van kleding. De stof is doorschijnend, glanzend en soepel. Organza wordt geweven van zijde of polyester.

Overige toepassingen
Organza kan gebruikt worden in bruidskleding, avondjapons, gordijnen, organza zakjes, voering, jurkjes, tassen en wiegbekleding.

Organza kopen
Bij de Stoffenkraam kunt u kiezen uit veel verschillende Organza stoffen. U kunt de Organza stof eenvoudig in de webshop kopen. Omdat 95% van de stoffen op voorraad is, heeft u uw bestelling snel in huis.

Grote voorraad
De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met Organza stoffen. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Organza verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Organza kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: