Online stoffenverkoop

Online stoffenverkoop vindt u bij de Stoffenkraam. Bestel uw stoffen eenvoudig en snel in onze webshop. Bekijk hieronder onze stoffenverkoop met ruim 4000 verschillende stoffen!

Populaire toepassingen: Kleding | Decoratie

Populaire eigenschappen: Soepele stoffen | Rekbare stoffen

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Grote online stoffenverkoop
Voor online stoffenverkoop bent u bij ons aan het juiste adres. In ons brede assortiment vindt u onder andere: modestoffenmerkstoffenkledingstoffenbabykamerstoffeninterieurstoffendecoratiestoffen

Stoffenverkoop met snelle levering
Doordat de Stoffenkraam veel stoffen uit de stoffenverkoop op voorraad heeft, kunnen wij u snelle levering bieden. Bij de Stoffenkraam streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag te versturen. Vaak heeft u het dan de volgende dag al in huis en kunt aan de slag met het maken van uw creatie.

Verkoop van stoffen op maat
Bij de Stoffenkraam hanteren wij gewoonlijk voor de afname stoffen per meter. Maar u kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook uw maat tot achter de komma opgeven. Hierdoor kunt u de benodigde stoffen op maat bestellen.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Online stoffenverkoop verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Online stoffenverkoop kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: