Boerenbont stoffen

Bij de Stoffenkraam vindt u een ruime keuze aan boerenbont stoffen, of u nou op zoek bent naar, Rood, blauw, geel, groen, bruin, beige, roze of blauw. Onze boerenbont stoffen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. 

Populaire toepassingengordijnstoffen, kledingstoffen, beddengoedstoffen

Populaire eigenschappen: soepele stoffen

Toon filters

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
5586 Beoordelingen

Snelle levertijden . Keurig verzorgd...

Jolanda 16/11/2017
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

De Boerenbont stof
Oorspronkelijk is boerentbont een schildertechniek dat in de eerste helft van de 19e eeuw werdt toegepast op serviesgoed. Aan het eind van de 19e eeuw was de handgeschilderde techniek zo populair dat deze techniek ook werd toegepast in stoffen. Inmiddels in de 21 eeuw is de boerenbont stof nog net zo populair als in de 19e eeuw.

Cultuur in een hedendaags jasje
Het karakter van de boerenbont stof is nog altijd zichtbaar. Deze stof past dan ook goed in een landelijk interieur maar kleurt ook perfect bij de hedendaagse inrichting. Deze stof wordt veelal gebruikt voor het maken van gordijnen, kussentjes, lakens, dekbedovertrekken, schorten, jurkjes en lampenkapjes. 

Creatief met boerenbont stof
Het is leuk om zelf kleding te maken. Creatief werken met stoffen geeft voldoening. U kunt kleding maken vanuit een patronenboek of zelfs uw eigen stijl bedenken.