Memory stoffen

Memory stoffen zijn stoffen die kreuken op moment dat erin geknepen wordt. Vervolgens zijn de kreukels gemakkelijk weg te halen door de stof glad te strijken met de hand. 

Bij de Stoffenkraam vindt u een uitgebreid aanbod van Memory in verschillende kleuren. 

Populaire toepassingen: kleding, jurk, jas(je)

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Ideale stof voor kleding
De memory stoffen zijn populaire stoffen voor kleding. De stof leent zich met name erg goed voor blousjes en rokken. Doordat de stof eenvoudig glad gestreken kan worden oogt het altijd netjes en verzorgd.

Grote voorraad met snelle levering
Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Bepaal uw eigen afname van memory stof
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodige memory stof aangeven.  

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Memory verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Memory kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: