De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Memory stoffen

Memory stoffen zijn stoffen die kreuken op moment dat erin geknepen wordt. Vervolgens zijn de kreukels gemakkelijk weg te halen door de stof glad te strijken met de hand. Hieronder vind u ons assortiment:

Populaire toepassingen: Blouse | Rok | JurkJas

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12184 beoordelingen
De stof was mooi en met de proeflapjes kon ik goed kijken wat bij mij paste. En niet te duur, redelijke prijzen
Wilma Jansen

Ideale stof voor kleding

Memory stoffen zijn populaire stoffen voor kleding. De stof leent zich met name erg goed voor blousen en rokken. Doordat de stof eenvoudig glad gestreken kan worden oogt het altijd netjes en verzorgd.

Bestel eenvoudig memory stoffen

Wij hebben een grote voorraad van memory stoffen waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Memory stoffen op maat

Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodigde memory stof aangeven.  

Bestel eenvoudig uw memory stof online

In onze online stoffenwinkel bestelt u snel en eenvoudig uw memory stoffen. Binnen enkele stappen heeft u uw bestelling geplaatst. Wij hebben een grote voorraad memory stoffen waardoor wij uw bestelling snel kunnen leveren. In de meeste gevallen heeft u de memory stoffen de volgende dag al in huis en kunt u snel aan de slag met uw creatie.

Spaar voor extra korting op Memory stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Memory stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Memory stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Memory stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Memory stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Memory stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash