Neopreen stof

Neopreen stoffen staan ook wel bekend als scuba stoffen. We kennen de stof van het materiaal waar duikpakken van gemaakt worden. De neopreen stoffen in ons assortiment zijn een dunnere variant.

Populaire toepassingen: Jurken | Shirts

Populaire eigenschappen: SoepelRekbaar

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Neopreen stof bestellen bij de Stoffenkraam
De neopreen stof bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. In enkele stappen heeft u uw bestelling geplaatst. Omdat wij beschikken over veel neopreen stoffen op voorraad, kunnen wij vaak de stof snel leveren. In de meeste gevallen zal u de stoffen een dag na bestelling ontvangen.

Bepaal uw eigen afname van neopreen stof
Gewoonlijk worden voor de afname van neopreen stoffen per meter aangehouden. Maar het is bij ons ook mogelijk om tot op de benodigde centimeter te bestellen. Dit kunt u doen door ook achter de komma uw maat op te geven.  

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Neopreen stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Neopreen stof kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: