Neopreen stof

Neopreen stoffen staan ook wel bekend als scuba stoffen. We kennen de stof van het materiaal waar duikpakken van gemaakt worden. De neopreen stoffen in ons assortiment zijn een dunnere variant.

Populaire toepassingen: Jurken | Shirts

Populaire eigenschappen: SoepelRekbaar

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Neopreen stof bestellen bij de Stoffenkraam
De neopreen stof bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. In enkele stappen heeft u uw bestelling geplaatst. Omdat wij beschikken over veel neopreen stoffen op voorraad, kunnen wij vaak de stof snel leveren. In de meeste gevallen zal u de stoffen een dag na bestelling ontvangen.

Bepaal uw eigen afname van neopreen stof
Gewoonlijk worden voor de afname van neopreen stoffen per meter aangehouden. Maar het is bij ons ook mogelijk om tot op de benodigde centimeter te bestellen. Dit kunt u doen door ook achter de komma uw maat op te geven.  

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Neopreen stof verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Neopreen stof kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: