Lamee/Paillette stoffen

Lamee stoffen met pailletten zijn geschikt voor verschillende toepassingen. We zien de stof dan ook op vele manieren terug. U kunt het bijvoorbeeld als kledingstof gebruiken maar het leent zich ook erg goed als meubel- en hobbystof.

Populaire toepassingen: decoratie en aankleding, verkleedkleding

Populaire eigenschappen: soepele stoffen, glanzende stoffen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Zelf aan de slag met paillette stof
Met onze paillette stoffen kunt u aan de slag om zelf een kussenhoes met pailletten te maken of misschien een stuk verkleedkleding. 

Grote voorraad met snelle levering
Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met uw bestelde stoffen en uw eigen creatie maken.

Bepaal uw eigen afname
Voor het afnemen van stoffen hanteren wij gewoonlijk stoffen per meter, maar u kunt bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw maat opgeven. Hierdoor kunt u tot op de centimeter de benodige lamee en pailletten stof aangeven.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Lamee/Paillette verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Lamee/Paillette kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: