Skai leer

Skai is een andere benaming van kunstleer. Voor het bestellen van Skai bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod van Skai stoffen online: 

Populaire eigenschappen: SoepelRekbaar

 

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Skai leer, een veelzijdige kunstleer
Naast kledingstoffen is de stof skai ook goed geschikt als meubelstof of interieurstof. De stof is vaak gemakkelijk te bewerken vanwege de soepelheid. Een ideale stof om de leukste creaties mee te maken. 

Skai leer kopen bij de Stoffenkraam
Skai leer bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. Binnen enkele stappen plaatst u de bestelling. Door onze grote voorraad kunnen wij vaak u skai stof snel leveren. In de meeste gevallen zal u de stoffen een dag na bestelling ontvangen.

Bepaal uw eigen afname van skai
Gewoonlijk worden voor de afname van skai leer, stoffen per meter aangehouden. Maar het is bij ons ook mogelijk om tot op de benodigde centimeter te bestellen. Dit kunt u doen door ook achter de komma uw maat op te geven.  

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Skai leer verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Skai leer kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: