Skai leer

Skai is een andere benaming van kunstleer. Voor het bestellen van Skai bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod van Skai stoffen online: 

Populaire eigenschappen: SoepelRekbaar

 

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Skai leer, een veelzijdige kunstleer
Naast kledingstoffen is de stof skai ook goed geschikt als meubelstof of interieurstof. De stof is vaak gemakkelijk te bewerken vanwege de soepelheid. Een ideale stof om de leukste creaties mee te maken. 

Skai leer kopen bij de Stoffenkraam
Skai leer bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. Binnen enkele stappen plaatst u de bestelling. Door onze grote voorraad kunnen wij vaak u skai stof snel leveren. In de meeste gevallen zal u de stoffen een dag na bestelling ontvangen.

Bepaal uw eigen afname van skai
Gewoonlijk worden voor de afname van skai leer, stoffen per meter aangehouden. Maar het is bij ons ook mogelijk om tot op de benodigde centimeter te bestellen. Dit kunt u doen door ook achter de komma uw maat op te geven.  

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Skai leer verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Skai leer kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: