Nepleer

Nepleer wordt ook wel kunstleer en/of imitatieleer genoemd, de stof imiteert de natuurlijke eigenschappen van echt leer. Het is geschikt als kledingstof, maar het kan ook worden toegepast als hobby- en interieurstof.

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
5
5

Kenmerken van nepleer

Nepleer wordt al vele jaren gebruikt in de kledingindustrie, naast dat het goedkoper is dan echt leer zijn er ook geen dieren voor nodig. Kenmerken is dat de stof niet ademt en geen vocht door laat en makkelijk afneembaar is. Voor het oog lijkt het echt leer, dit komt doordat de toplaag bestaat uit polyurethaan. De toplaag wordt verwerkt op een laag stof en/of textiel, vaak is dit polyester of viscose. Doordat de stof soepel is en er rek in zit is het goed geschikt voor broeken en rokken.

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel nepleer u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Nepleer verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Nepleer kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: