Nepleer

Nepleer wordt ook wel kunstleer en/of imitatieleer genoemd, de stof imiteert de natuurlijke eigenschappen van echt leer. Het is geschikt als kledingstof, maar het kan ook worden toegepast als hobby- en interieurstof.

Toon filters

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Kenmerken van nepleer

Nepleer wordt al vele jaren gebruikt in de kledingindustrie, naast dat het goedkoper is dan echt leer zijn er ook geen dieren voor nodig. Kenmerken is dat de stof niet ademt en geen vocht door laat en makkelijk afneembaar is. Voor het oog lijkt het echt leer, dit komt doordat de toplaag bestaat uit polyurethaan. De toplaag wordt verwerkt op een laag stof en/of textiel, vaak is dit polyester of viscose. Doordat de stof soepel is en er rek in zit is het goed geschikt voor broeken en rokken.

Bepaal uw eigen afname

Bij het maken van uw bestelling kunt u zelf aangeven hoeveel nepleer u wilt hebben tot de cijfers achter de komma! Daarnaast hebben wij de stof op grote voorraad waardoor het product snel geleverd kan worden en u snel aan de slag kan!

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Nepleer verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Nepleer kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: