Felroze

Toon filters

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.910
7316 Beoordelingen

Alles is duidelijk en gemakkelijk te vinden. De aankoop en betaling zijn vlot verlopen. Ik wist heel duidelijk wat ik hier in België aan verzending moest betalen. Bij het afrekenen kwam er geen negatieve verassing, dat de verzending naar België duurder zou zijn, neen er kwam niets meer bij. Mijn bestelling is ook binnen de aangegeven termijn aangekomen....

11/06/2019
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1
Vorige1

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Felroze verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Felroze kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: