Rode stoffen

Bij de Stoffenkraam vindt u een uitgebreid assortiment van rode stoffen. Op deze pagina wordt het gehele assoriment rode stoffen gepresenteerd van diverse merken en motieven.

Populaire toepassingen: KledingDecoratie en aankleding

Populaire eigenschappen: Soepele stoffen | Rekbare stoffen

Toon filters

Toepassingen

Klantbeoordelingen

De Stoffenkraam
8.810
8295 Beoordelingen

Prachtige stoffen...

Sanders Christine 13/08/2020
KiyOh
 
Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
4 ....   
4 ....   

Rode stof kopen? Bekijk hier alle specifieke rode stofkleuren:

Rode stoffen online kopen
Stoffen met een rode kleur kunt u eenvoudig en snel online bestellen bij de Stoffenkraam. Plaats uw bestelling in onze webshop en wij zorgen dat de rode stof uw kant opkomt.  

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Rode stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Rode stoffen kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: