Wit kant

Een zeer gewilde stof in ons assortiment; wit kant. Prachtig voor het maken van elegante jurkjes bijvoorbeeld.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Kant stoffen
Voor het maken van kant stoffen wordt over het algemeen gemaakt van dunne katoenen draden. De stoffen bestaan uit licht weefsel of vlechtwerk. Het patroon kan opgelegd worden of bestaat uit een opengewerkt patroon.

Maak uw eigen creaties
Met onze wit kant kunt u zelf aan de slag om uw eigen jurkje af te werken met mooi kant. Wit kant is vaak bijvoorbeeld heel mooi om als toplaag van een jurkje te gebruiken. Daarnaast zien we het wit kant ook regelmatig terug als interieurstof

Ontvang uw wit kant de volgende dag
Wij versturen dagelijks vele stoffen per post binnen Nederland, maar ook over de landsgrenzen. De Stoffenkraam staat hierbij garant voor snelle service en snelle levering. Doorgaans ontvangt u de stoffen de volgende dag.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Wit kant verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Wit kant kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: