Wit kant

Een zeer gewilde stof in ons assortiment; wit kant. Prachtig voor het maken van elegante jurkjes bijvoorbeeld.

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:

Kant stoffen
Voor het maken van kant stoffen wordt over het algemeen gemaakt van dunne katoenen draden. De stoffen bestaan uit licht weefsel of vlechtwerk. Het patroon kan opgelegd worden of bestaat uit een opengewerkt patroon.

Maak uw eigen creaties
Met onze wit kant kunt u zelf aan de slag om uw eigen jurkje af te werken met mooi kant. Wit kant is vaak bijvoorbeeld heel mooi om als toplaag van een jurkje te gebruiken. Daarnaast zien we het wit kant ook regelmatig terug als interieurstof

Ontvang uw wit kant de volgende dag
Wij versturen dagelijks vele stoffen per post binnen Nederland, maar ook over de landsgrenzen. De Stoffenkraam staat hierbij garant voor snelle service en snelle levering. Doorgaans ontvangt u de stoffen de volgende dag.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Wit kant verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceerd op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Wit kant kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Blijf hier op de hoogte van onze maatregelen.

  • Uitgebreid betaalgemak: