De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Witte kant stoffen

Een zeer gewilde stof in ons assortiment; wit kant. Prachtig voor het maken van elegante jurkjes bijvoorbeeld.

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12409 beoordelingen
snelle levering en altijd de mogelijkheid om stalen te bestellen.
Els Meijs
Aantal tonen:
 

Kant stoffen
Voor het maken van kant stoffen wordt over het algemeen gemaakt van dunne katoenen draden. De stoffen bestaan uit licht weefsel of vlechtwerk. Het patroon kan opgelegd worden of bestaat uit een opengewerkt patroon.

Maak uw eigen creaties
Met onze wit kant kunt u zelf aan de slag om uw eigen jurkje af te werken met mooi kant. Wit kant is vaak bijvoorbeeld heel mooi om als toplaag van een jurkje te gebruiken. Daarnaast zien we het wit kant ook regelmatig terug als interieurstof

Ontvang uw wit kant de volgende dag
Wij versturen dagelijks vele stoffen per post binnen Nederland, maar ook over de landsgrenzen. De Stoffenkraam staat hierbij garant voor snelle service en snelle levering. Doorgaans ontvangt u de stoffen de volgende dag.

Spaar voor extra korting op Witte kant stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Witte kant stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Witte kant stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Witte kant stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Witte kant stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Witte kant stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash