De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
De Stoffenkraam (J.L. van Drunen)
Stationsweg 27
3362 HA Sliedrecht
0184 - 42 28 43 - info@destoffenkraam.nl

 
person
mb

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega's parttime of als oproepkracht. Interesse? Mail voor meer info naar info@destoffenkraam.nl

Jute stoffen

Jute wordt veel verschillende toepassingen ingezet. Bij de Stoffenkraam vindt u niet alleen de traditionele jute maar ook veel jute stoffen in verschillende kleuren. 

Lees meer..

De Stoffenkraam

 
8.9 1 10
12354 beoordelingen
De kleur van de boordstof bleek af te wijken van een eerdere bestelling. Na contact opgenomen te hebben, heeft...
Rianne Mertens
Sorteren op:
 
Aantal tonen:
 
 
JO stoffen

Jute naturel

 
Overige merken stoffen

Jute ecru (101)

 
Overige merken stoffen

Jute jeansblauw (109) OP=OP

 
JO stoffen

Jute stof - zwart - 119

 
Overige merken stoffen

Jute donkergroen (108)

 
JO stoffen

Jute zalmroze (103)

 
Overige merken stoffen

Jute rood (106)

 
Overige merken stoffen

Jute geel (102)

 
JO stoffen

Jute oranje (105)

 
JO stoffen

Jute appelgroen (110)

 
Overige merken stoffen

Jute groen (107)

 
JO stoffen

Jute donker (lavendel) blauw (111)

 
JO stoffen

Jute stof - wijnrood - 115

 
JO stoffen

Jute stof - oker - 112

 
Overige merken stoffen

Jute stof - legergroen -

Jute: een veelzijdige stof

De jute stof staat natuurlijk voornamelijk bekend als de stof die wordt gebruikt voor de zak van Sinterklaas. Daarnaast is de jute stof voor veel andere toepassingen te gebruiken. Wij zien de stof regelmatig terug als decoratiestof en het wordt veel als hobby- en interieur stof gebruikt. 

 

Bepaal zelf de lengte tot op de centimeter

De prijzen worden per meter aangegeven. Bij uw bestelling is het mogelijk om ook minder dan een meter te bestellen, dit doet u door de centimeters achter de komma aan te geven. Hierdoor kunt u helemaal zelf bepalen hoeveel stof u wilt afnemen tot op de centimeter nauwkeurig.

 

Bestel eenvoudig uw jute stof online

In onze online stoffenwinkel besteld u snel en eenvoudig uw jute stoffen. Binnen enkele stappen heeft u uw bestelling geplaatst. Wij hebben een grote voorraad jute stoffen waardoor wij uw bestelling snel kunnen leveren. In de meeste gevallen heeft u de jute stoffen de volgende dag al in huis en kunt u snel aan de slag met uw creatie.

Jute stof met een scherpe prijs 

In ons assortiment jute stoffen vindt u al jute vanaf € 5,95 per meter. Alle stoffen op deze pagina zijn scherp in prijs en zijn maximaal € 8,95 per meter. 

Jute stoffen uit voorraad leverbaar 

De jute stoffen zijn bij de Stoffenkraam voor 95% uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij snel leveren. In de meeste gevallen ontvangt u uw jute stoffen één dag na bestelling.

Spaar voor extra korting op Jute stoffen

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van € 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Jute stoffen verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel in Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.

Grote voorraad Jute stoffen met snelle levering

Wij hebben een grote voorraad waardoor uw bestelling altijd snel geleverd kan worden. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het maken van uw eigen creatie.

Bestel Jute stoffen tot op 10 centimeter nauwkeurig

Voor het afnemen van Jute stoffen kunt u bij het plaatsen van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Dit kan tot op 10 centimeter nauwkeurig. Heeft u bijvoorbeeld 120 centimeter stof nodig? Dan vult u bij aantal 1,2 in. Zo voorkomt u gemakkelijk dat u te veel stof koopt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Jute stoffen kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • PayPal
  • Mister Cash
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Cash