Hippe stoffen online

Hippe stoffen online kopen doet u eenvoudig in onze webshop. Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment hippe stoffen. Deze vullen wij wekelijks aan met de nieuwste stoffen op het gebied van de laatste trends.

Populaire toepassingenTuniek | Kleding Blouse

Populaire eigenschappenSoepele stoffen | Zachte stoffen

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
 ....   7 ....   
 ....   7 ....   

Creatief met hippe stoffen
Maak met de hippe stoffen de leukste dingen, zoals kleding. Door dat u zelf de kleding maakt, zult u weinig andere mensen zien rondlopen in deze kleding. Op deze manier geeft creatief werken met de hipste stoffen voldoening.

Hippe stoffen online kopen

Bij de Stoffenkraam heeft u veel keuze uit hippe stoffen online. Bestel snel en eenvoudig in onze webshop. Het voordeel van de Stoffenkraam is dat de meeste stoffen direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor kunnen de hippe stoffen snel geleverd worden.

Spaar voor extra korting met uw account

Heeft u een bestelling geplaatst met uw account? Dan spaart u voor extra korting met uw spaarkaart. Bij elke besteding van 25,- krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart met 10 stempels levert u een automatische kortingscode op ter waarde van € 12,50. 

Hippe stoffen online verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon met uw inzending

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Hippe stoffen online kopen in verschillende kleuren. 

Laatste informatie over onze levering

De Stoffenkraam probeert de service zoals u van ons gewend bent te waarborgen. In verband met het coronavirus is een gedeelte van de ophaalpunten in Nederland tijdelijk gesloten of hebben aangepaste openingstijden. In België is het tijdelijk niet mogelijk om uw pakket op te halen of te verzenden via een service-punt. Wij adviseren u om te kiezen voor thuis bezorging. Lees hier de laatste updates van onze.

  • Uitgebreid betaalgemak: