Hippe stoffen online

Hippe stoffen online kopen doet u eenvoudig in onze webshop. Op deze pagina vindt u een uitgebreid assortiment hippe stoffen. Deze vullen wij wekelijks aan met de nieuwste stoffen op het gebied van de laatste trends.

Populaire toepassingenTuniek | Kleding Blouse

Populaire eigenschappenSoepele stoffen | Zachte stoffen

Toon filters

Toepassingen

Gesorteerd op
 
 
Aantal per pagina:
Vorige1 ....   
Vorige1 ....   

Creatief met hippe stoffen
Maak met de hippe stoffen de leukste dingen, zoals kleding. Door dat u zelf de kleding maakt, zult u weinig andere mensen zien rondlopen in deze kleding. Op deze manier geeft creatief werken met de hipste stoffen voldoening.

Hippe stoffen online kopen

Bij de Stoffenkraam heeft u veel keuze uit hippe stoffen online. Bestel snel en eenvoudig in onze webshop. Het voordeel van de Stoffenkraam is dat de meeste stoffen direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor kunnen de hippe stoffen snel geleverd worden.

Spaar voor korting

Wanneer u bij de Stoffenkraam heeft besteld met een account kunt u sparen voor korting. Een volle spaarkaart levert automatisch een kortingscode t.w.v. € 12,50 op.

Hippe stoffen online verzenden of afhalen

De Stoffenkraam bezorgt uw bestelling met behulp van DHL. Een verzending duurt gemiddeld 1 á 2 werkdagen, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Wilt u uw bestelling liever ophalen in de winkel te Sliedrecht? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. 

Win een cadeaubon!

Plaats uw bestelling en zend het door u gemaakte product in. Uw inzending komt automatisch bij ons terrecht en zal na beoordeling worden gepubliceert op onze foto galerie. Wekelijks wordt de winnaar van de €10,- cadeaubon bekend gemaakt. 

Bij de Stoffenkraam kunt u Hippe stoffen online kopen in verschillende kleuren. 

  • Uitgebreid betaalgemak: